Waarom

De sleutel tot jezelf

De sleutel tot Je Zelf is te vinden door alles te onderzoeken. Met het juiste gereedschap gaat het snel en effectief.

De gangbare oplossing van de huidige medische wetenschap is medicatie aan mensen geven om dingen op te lossen. Maar medicatie kent heel veel gevaren en zorgt voor veel afhankelijkheid van het medicijn. Dit is een zeer zorgwekkende ontwikkeling en we moeten er voor zorgen dat deze ontwikkeling gekeerd gaat worden. Straks loopt iedereen rond met een pilletje omdat je een “stofje” mist. Als we daarmee doorgaan dan zijn we allemaal zwak en komen we niet verder. 

De sleutel tot genezing

We glijden de laatste 10-20 jaar langzaam maar zeker dieper de afgrond in. Er wordt steeds meer drugs en alcohol gebruikt, inrichtingen zitten vol met jonge mensen die allerlei psychische problemen hebben. Kanker treft al 1 op de 3 personen en gaat naar 1 op de 2. Gaat het echt goed met de mensen? 

Medische vooruitgang? Ik merk er niets van. Het lijkt eerder medische achteruitgang. 

Wat doen we fout?

Respect voor elkaar is steeds minder geworden, we kunnen steeds minder van elkaar hebben en mensen hebben een steeds korter lontje. Dat resulteert steeds vaker in agressief gedrag en rechtszaken. Beide veroorzaken heel veel stress. Geen wonder dat steeds meer mensen (ernstig) ziek worden. Het ergste is nog dat we het elkaar aan doen. We zijn blind geworden voor de werkelijkheid, we zijn alleen maar bezig met ons eigen belang en kijken niet meer naar de behoeften van anderen. We veroordelen anderen aan de lopende band zonder interesse te hebben in die persoon. Levende doden lijken we wel. 

light-2156209_1920 kopie

Toen ik de eerste beginselen leerde van 'Gnosis therapie' wist ik maar één ding. Ik heb de Ziel ervaren en nu wil ik meer. Eindelijk heb ik een antwoord op de meest fundamentele vraag uit mijn leven gevonden. Waarom leven we? Waarom ben ik hier? Komen ziekten zomaar tevoorschijn of doen we het onbewust allemaal zelf?

Nu is de 'Gnosis therapie' steeds sneller aan het ontwikkelen. Van elke sessie die ik zelf heb gedaan, heb ik een verslag gemaakt en bestudeerd op aanknopingspunten van de Reis. Nu gaan de stappen waar ik zelf weken over deed in een paar minuten. Als je eenmaal weet wat de oplossing in wijsheid is, dan is die eenvoudig te delen en gaat het dus sneller. Je stelt de juiste vragen, zonder er nog over na te hoeven denken. Het is innerlijke wijsheid.

Doordat de heftige (traumatische) ervaringen verdwijnen, komen er nieuwe ervaringen op diepere lagen te voorschijn. De mens wordt zo steeds authentieker en zuiverder in zijn handelen. Het leven wordt zo een 'Spirituele Reis Naar Huis'. Het Leven op aarde wordt zo de mooiste ervaring die je kan wensen, want hij brengt je Naar Huis.

Inmiddels is de techniek om trauma’s op te lossen zo verfijnd dat er steeds minder stappen voor nodig zijn. Wel is de medische basiskennis in de loop van de jaren enorm uitgebreid. De koppeling tussen stress en lichamelijke klachten is bijna exact vast te stellen. Daarnaast zijn de klachten op een veilige manier op te lossen zonder medicatie of medicijnen. 

 

syringe-3359627_1920
web-format-stress-release_med_hr

Paperback Stress Release, de Snelste manier.

Gemakkelijk en snel te leren en toe te passen.

Veel zinvolle informatie

Duidelijke uitleg met foto's en illustraties

Voor iedereen fysiek toepasbaar

Het boek Stress Release, de snelste manier. In onze webwinkel.

Ik heb inmiddels ook gemerkt dat als je de juiste stappen zet, je rust en wijsheid toeneemt. Je neemt betere beslissingen en ze zijn consequenter. Mensen doen dingen niet omdat ze het willen, maar omdat ze heel heftige dingen hebben meegemaakt. Deze heftige ervaringen zijn in het lichaam opgeslagen. In nieuwe situaties handel je met de kennis die eerder in je leven hebt opgedaan. Vooral de heftige ervaringen zorgen ervoor dat je veilige keuzes maakt zodat je moeilijke situatie overleefd.

IMG_1445

Je gedrag wordt gestuurd door je traumatische ervaringen!

Hoezo?

Ik doe het Zelf? 

Ik beslis Zelf? 

Ik ken mij Zelf? 

Je bent vrij om te doen wat je wilt?

EN

Wat wil jij vandaag gaan doen?

Wil je jezelf zijn, ontdekken dat je meer bent dan een beetje vlees en bloed? De waarheid van wie je bent en wat je bent? 

Je bent ongelooflijk prachtig. 

Maar om het te zien moet je eerst terug naar de basis.