Deze test is al meer dan 5000 keer ingevuld.

Deze test geeft een indicatie van uw huidige situatie en biedt aanknopingspunten hoe wij u het snelste kunnen helpen. Hij is gebaseerd op onderzoek bij mensen die derealisatie en/of depersonalisatie hebben.

De test voor Derealisatie: 

Als je informatie wilt hebben om het op te lossen op basis van de gegevens uit de test, dan kan je die hieronder aanvragen. 

Voorbeeld test Derealisatie:

1. Ik sta buiten mijn lichaam.

2. Ik voel me bedreigd.

3. Ik zit in een glazen bol.

4. Ik heb minder ambities of wensen.

5. Ik ben liever alleen.

6. Ik neem soms gevoelens over van andere mensen.

7. Ik ben heel moe na een bezoek.

8. Ik heb vrijwel geen emoties.

9. Ik voel mij afgesloten van de omgeving.

10. Ik voel een grotere afstand tot mensen.

11. Ik ben veel gepest. 

12. Ik heb last van BrainFog. Dat wil zeggen dat je een constante mist voelt in je hoofd die maar niet weg gaat. Je denken gaat trager en wat je ook doet of gebruikt, het gaat niet weg! Brainfog ontstaat door twee dingen: je hersenen zijn opgezwollen en zitten met drugs die er niet uit gaan. Rust gaat je dus ook niet helpen. Regulier (EMDR) kunnen ze je wel helpen om er minder belang aan te hechten. Je denkt er niet meer aan, dat is alles. Maar dat is geen genezing. De brainfog blijft gewoon zitten en dat was het dan.

Heb je EMDR gedaan, dan halen we die er eerst uit want het blokkeert je denken nog meer. Wil je weten wat EMDR met je heeft gedaan? Ga dan eens met je wijsvinger heel langzaam naar je voorhoofd. En voel dan eens wat er gebeurt. Als je dan een flinke spanning voelt, dan weet je dat je nu pas écht een plaat voor je hoofd hebt. Die plaat halen we er als eerste uit. 

Als je vrij wilt zijn, dan moet er geen plaat voor je denken zitten. Dan is het zaak dat we de blokkeringen opheffen, definitief. Geen halve oplossingen meer. Daar hebben we al genoeg van gezien.