Persoonlijke groei

Wil je je persoonlijk ontwikkelen tot een authentiek mens met een vrije wil en gedachte? Dan is de Gnosis Therapie voor jouw de weg. Als je je dit systeem eigen hebt gemaakt, kun je met jezelf of met anderen aan de slag om je of zijn/haar ZELF te bevrijden. 

Door de bevrijding van de trauma’s en de bewustwording van jezelf in alle aspecten transformeer je jezelf in eenheidsbewustzijn. Je leven wordt daarmee een reis ervaring. 

sleutel_med_hr-2

Je komt in de 'Flow' van de schepping te staan. Alles loopt vanzelf en er is overvloed in alles. Door je uitstraling gaan mensen vanzelf contact met je leggen. Ze willen graag weten wat je te vertellen hebt. Je draagt je ware zelf uit, in plaats van een masker van jezelf. Hierdoor gaan mensen je meer waarderen en begrijpen. Je reageert voortaan authentiek. Je kunt pijn hebben, pijn in het accepteren van wie je bent en wat je hebt gedaan. 

We leven in een maatschappij waarin je jezelf kan zijn. Er is een overvloed aan alles. Tegelijkertijd is er ook een tekort aan 'echte mensen'. Mensen die durven te staan voor wie ze zijn, wat zijn en wat ze er van vinden. 

op en straal jezelf uit. Word authentiek. Ervaar wie je bent door de reactie van de mensen om je heen. Je zult versteld staan, wie je bent en je zult niet meer weten wie je was of waarom je oude ik zo hard de deuren dichthield. 

IMG_1624
Angst is de enige reden dat we niet onszelf zijn. Los de angst op en je komt bij je ware kern uit. Van daaruit werken we verder naar het ontwikkelen van je authentieke zijn.

Wilt u zich persoonlijk ontwikkelen? De sleutel tot je Zelf is in JEZELF. Onderweg tonen we je de bochten en leren we je hoe je de weg vervolgt. De weg is mooi en geeft steeds meer energie en kracht. De leidraad is heel simpel, hoe meer rust het geeft, hoe beter het is.

fitness-332278__180_med_hr-2

Vrijheid en rust