StressRelease

IMG_1586

StressRelease is de basis om te kunnen genezen. StressRelease zorgt dat je angsten geen kans krijgen. Je gaat beter voelen waar je grenzen liggen en hoe je ze beter kan bewaken. De energie gaat weer stromen in je lichaam. Als je gestrest en gespannen bent dan voel je niets anders meer dan stress. Je leeft niet echt meer. Niets van wat je doet of ziet komt nog gevoelsmatig bij je binnen. Maar op een dag loopt de spanning te hoog op en krijg je een angstaanval en dan? Met StressRelease ontlaad je de spanning snel waardoor de angstaanval oplost. Je kan zonder al te veel “praat" therapie weer gewoon verder met je leven. Lekker uitgaan en doen waar je zin in hebt.

Slaapproblemen

Slaapproblemen lossen ook snel op met StressRelease. Er zijn al mensen die van de slaapmedicatie af zijn gekomen door de StressRelease oefeningen te doen. Door de oefeningen ontlaad je spanningen die je hebt opgedaan. Daarnaast voel je je zo ontspannen dat je heerlijk inslaapt en lekker door kan slapen.    

Trillen in plaats van pillen is mijn advies dan ook.

Theorie van StressRelease

Naast het praktische gedeelte, de oefeningen, leggen we in ons boekje uit hoe ziekten ontstaan als gevolg van stress en wat de goede reacties zijn van het lichaam. Veel mensen weten niet wat een normale genezingsreactie van het lichaam is. Wanneer je weet wat een normale reactie is, bijvoorbeeld een pijnlijke steek of een beetje verhoging van je lichaamstemperatuur, schrik je niet van de reactie van je lichaam en dat voorkomt weer stress. Dat geeft vertrouwen in je eigen lichaam.     

Boek stress release, snel ontspannen

Paperback Stress Release, de Snelste manier.

Gemakkelijk en snel te leren en toe te passen.

Duidelijke uitleg met foto's en illustraties

Voor iedereen fysiek toepasbaar

Het boek Stress Release, de snelste manier.