Test je gezondheid

Zorg zelf voor je gezondheid

De basis van onze methode is het steviger maken van je fundament.

Je vermogen om situaties aan te pakken staat centraal. Hoe sterker je vermogen, hoe beter je gezond blijft.

Om je gezonder te houden moeten we eerst de stress aanpakken. Stress is de hoofdoorzaak van alle ziekten of ze nu psychisch of lichamelijk zijn. 

Je krijgt stress als je boven je vermogen studeert of werkt. Pillen helpen wel even om te ontspannen maar zijn ook vergif voor je lichaam. Het is doping wat resulteert in meer problemen als je ouder wordt. Veel jongeren lopen vast voor hun 20e jaar. Anderen gaan nog dieper door de ellende omdat ze het nog een jaar of tien langer volhielden maar de prijs is dan ook twee keer zo hoog om gezond te worden. 

Je kan natuurlijk vertrouwen op de dokter en de geneeskunde maar de praktijk laat toch echt zien dat het niet allemaal even makkelijk te repareren is als we graag willen geloven. Het is hard werken als je weer gezond wilt worden en je hoeft niet hard te werken als je gezond wilt blijven. 

Ons kleine boekje dat speciaal is geschreven voor mensen met veel stress geeft snel verlichting en vertrouwen in jezelf. Je wilt toch snel en effectief aan je stress werken in plaats van tientallen cursussen en boeken doorlezen. 

omr-3723133_1920
web-format-stress-release_med_hr

Paperback Stress Release, de Snelste manier.

Gemakkelijk en snel te leren en toe te passen.

Veel zinvolle informatie

Duidelijke uitleg met foto's en illustraties

Voor iedereen fysiek toepasbaar

Het boek Stress Release, de snelste manier. In onze webwinkel.