Ontgiften

We lijden aan vergiftigingen zonder het te weten. Wanneer je daar iets aan wilt doen kun je, voordat je de stap nemen om je lichaam te gaan ontgiften, in ieder geval stoppen met het innemen van gifstoffen. 

Niet alle maar wel veel E-nummers zijn verdacht en relatief eenvoudig te vermijden. Kijk eens op de App Store/Play Store en zoek daar naar E-lite. Met deze gratis kennis kun je al veel gevaarlijke E-nummers vermijden. Dat bepaalde E-nummers een toegestane hulpstof is, is wel vreemd. Niet in alle landen zijn deze "hulp"stoffen toegestaan in het voedsel. Je zou er toch vanuit moeten kunnen gaan dat gif voor alle mensen hetzelfde is. Toch is dat per land verschillend. Zelfs paracetamol, dat hier vrij wordt verkocht, is in de USA verboden. De oorzaak van het verbod is het hoge aantal doden dat daar door paracetamol is gevallen. 

Een overzicht van veel toegepaste gifstoffen.

• narcose

• medicatie en bestraling bij de bestrijding van kanker

• medicijnen, zoals pijnstillers

• drugs, zoals alcohol, wiet, heroïne, cocaïne, xtc etcetera

• verdovende medicatie (bijvoorbeeld gebruikt door tandartsen)

• homeopathische middelen

• fytotherapeutische middelen gebruikt in de kruidengeneeskunde

• antipsychotische, antidepressieve middelen

• aspartaam en andere kunstmatige zoetstoffen. 

IMG_1664

Light drankjes zijn eigenlijk niet zo light als we denken. Op lange termijn maken ze ons dik. Ons lichaam denkt suikers binnen te krijgen en maakt insuline aan om die suikers te verwerken. Maar we krijgen geen suiker binnen, het zijn zoetstoffen. De insuline haalt de wel aanwezige suikers uit het bloed en de bloedsuikerspiegel daalt. Het gevolg is dat ons lichaam het signaal gaat geven dat het energie (suiker) nodig heeft. We krijgen een hongergevoel en gaan daardoor meer suikers eten. Het gevolg is dat we snel in gewicht aankomen. 

Uiteraard zijn de meeste hulpstoffen (E-nummers) ingezet om te helpen en dat doen ze ook. Op de korte termijn zeker. Echter deze hulpstoffen hebben een langdurige nawerking en door het sluipende karakter hebben we dat niet door. 

 

beverage-caffeine-carbonated-1251094

Behandeling

Ik behandel mensen voor uiteenlopende vergiften. Samen gaan we op zoek naar waar de vergifting zit en en lopen dan het proces door om je lichaam te ontgiften. Je kan gaan zweten, rood worden. Sommige van ons krijgen een korte tijd hartkloppingen. In een enkel geval voelen mensen een soort pompreactie van de organen. Het gif dat opgeslagen was in je organen en niet via de huid kon worden afgevoerd, stroomt weg via de urine. Ik gebruik geen hulpmiddelen of medicijnen om te ontgiften. Je bestrijdt namelijk geen gif met een ander gif. Je zal verbaasd staan over de reactie van je lichaam. Je voelt meer energie en je bent je ineens bewust van je situatie voor het ontgiften. Velen van ons hebben al een detox gedaan maar vaak het heeft niet geholpen. Maar als je dan deze manier volgt komt er meteen een flinke reactie op gang.

 

Ervaringen met ontgiften bij cliënten

Bij het ontgiften van narcose: Je voelt je meteen in een verhoogde staat van paraatheid. Er is iets veranderd nadat het gif is losgemaakt. Deze fase neemt gemiddeld 10-30 minuten in beslag. Daarna zakt gevoel van verhoogde staat van paraatheid en begint de tweede fase langzaam te starten. Afhankelijk van de conditie van je lichaam, zullen de gifstoffen afgevoerd gaan worden. Bij een narcose zien we dat mensen na een paar uur ineens in een diepe slaap vallen. Dat niet verwonderlijk is, de reststoffen komen nu in je bloed terecht. Je nieren en longen voeren deze stoffen af. De volgende dag ben je ineens veel fitter dan voorheen.

Bij het ontgiften van drugs en medicatie: dit zijn stoffen die je hele wezen lam leggen. In de eerste fase voel je een verhoogde staat van paraatheid. De tweede fase krijg je vaak heftige hartkloppingen en ga je zweten. Dit neemt enkele (gemiddeld 1-3) uren in beslag. Dit kan heel eng aanvoelen, maar omdat het zo direct op de sessie volgt en je voorbereidt bent op de bijkomende klachten, kan je het rustig laten gebeuren. Daarna word je erg moe en ga je slapen. Als je heel veel drugs hebt gebruikt kan je zelfs een half uur in diepe slaap vallen. De volgende dag ben je veel frisser en wakkerder. Pas dan besef je dat je lichaam en je geest een wonder zijn. Ontgiften op deze manier is heel gemakkelijk. En je energie neemt er flink toe. Dit is geen placebo-effect. 

Bij het ontgiften van pesticiden: van stoffen die het zenuwstelsel aantasten is bekend dat de reactie langzaam aanzwelt. Nadat je tijdens de sessie het ontgiftingsproces bent gestart, zie je in het begin een kleine rode vlek ergens op je lichaam die langzaam uitbreidt over je hele lichaam. De urine voert de stoffen af gedurende vele dagen. 

De kracht van je psyche over het lichaam is totaal onderschat. 

Laten we je kracht weer gebruiken om jou beter te maken in plaats rond te dolen op zoek naar weer een middel. Mind over matter? Het is echt zo. 

Als je eenmaal aan het ontgiften gaat, dan krijg je stinkende urine/ontlasting en soms ook stinkend zweet.

web-format-stress-release_med_hr

Paperback Stress Release, de Snelste manier.

Gemakkelijk en snel te leren en toe te passen.

Veel zinvolle informatie

Duidelijke uitleg met foto's en illustraties

Voor iedereen fysiek toepasbaar

Het boek Stress Release, de snelste manier.

Daarnaast gaan we de stress die je lichaam heeft vastgehouden ontladen op zes niveaus:

1. Lichamelijk. Je gaat trillen. Net zoals een dier dat doet nadat het is ontsnapt aan een aanval van een roofdier.

2. Geestelijk. Je krijgt les in hoe trauma’s, ziekte en genezing werken. 

3. Psychisch. Je gaat elke angst omzetten in boosheid en later in verdriet. 

4. Spiritueel. Je gaat begrip, inzicht en wijsheid aanbrengen in je leven.

5. Somatisch. Je gaat de spanning in je zenuwen er zelf eruit halen en daarna herstel je op eigen kracht.

6. Actie. Je gaat je leven anders inrichten. Als je niet anders gaat leven dan je voorheen deed, dan blijf je ziek.