Burnout

Burnout

opgebrand als een lucifer

Oorzaak van een burn-out

Moeite met concentreren

Burnout behandeling

Burnout met vuur
Een Burnout geneest

als je de stress oplost
Trauma en stress ontladen op de snelste manier paperback

Stress ontladen door te trillen.

Twee oefeningen van twee minuten is genoeg om te starten.

Burnout voorkomen door zelf actie te nemen.

Succesvol toegepast bij mensen met heftige trauma's

Vier jaar research en ontwikkeling

Veel sneller resultaat dan met het beproefde systeem TRE van Dr. David Bercelli.

Voor iedereen fysiek toepasbaar

Het boek Stress Release, de snelste manier.

Ben jij jezelf?

Soms staan we op een punt in ons leven dat we niet meer weten wie we nu eigenlijk zijn en wat we willen. We zijn onzeker over onszelf, we weten niet meer waar onze grenzen liggen. We hebt misschien wel een masker op om onszelf een houding te geven om te overleven. In onze maatschappij wordt heel veel gevraagd van ons, op het werk maar ook privé. We zijn geneigd om altijd maar "ja" te zeggen als ons iets gevraagd wordt. Zonder ons af te vragen of het wel goed voor ons is. We zijn bang om nee te zeggen want dat schaadt onze relatie met de ander, onze baas, partner, vader of moeder,  vrienden, kind etc.

We geven onszelf helemaal leeg met als gevolg dat we overspannen raken of in een burnout terecht komen. We hebben geen energie meer en zelfs de dingen die we altijd leuk vonden om te doen zijn te veel voor ons.
Onze burnout behandeling is gebaseerd op het herstel van je authentieke zijn. Je moet doen waar je goed in bent en niet een goed aangepast mens zijn die tegen zijn natuur in doet wat gevraagd wordt. Want als we tegen onze eigen natuur in werken, kost ons dat veel energie en bouwen we altijd spanning op en uiteindelijk zitten we in een burnout.

Hoe zeg je Nee...?

Stop met