Kanker

Kanker

Trauma en stress ontladen op de snelste manier paperback

Paperback Stress Release, de Snelste manier.

Gemakkelijk en snel te leren en toe te passen.

Veel zinvolle informatie.

Duidelijke uitleg met foto's en illustraties.

Voor iedereen fysiek toepasbaar.

Het boek Stress Release, de snelste manier.

Het opheffen van verkeerde uitgangspunten en gedachten.
Voor het ontladen van de traumatische ervaring(en) zijn verschillende in elkaar grijpende technieken ontwikkeld. Stress verdwijnt dan snel en wordt niet snel weer opgebouwd. De genezing volgt daarna vanzelf.

Niet iedereen heeft dezelfde ziekte of klacht onder dezelfde traumatische omstandigheden. Dat komt omdat iedereen de situatie anders ervaart. Het verleden en de gedachten over de situatie bepalen hoe je de omstandigheden oppakt.

Bijvoorbeeld:

Twee mensen zien een ongeluk.

De één denkt: „Hoe had ik dat kunnen voorkomen? " Je voelt je verantwoordelijke voor het ongeluk, machteloos over het heden, je krijgt daar spierpijn van.

De ander denkt: „hoe moet ik nu alleen verder?” Je voelt je alleen staan, machteloos over de toekomst, je krijgt daar gewrichtspijn van.

Als je lichaam geen mogelijkheid meer ziet om het psychisch op te lossen dan zal je lichaam je meer capaciteit geven om de strijd te winnen.

Dat doet je lichaam door bijvoorbeeld grotere longen, lever enzovoorts te gaan maken. De kern van de oplossing is het conflict oplossen, maar dat is gelijk de grootste moeilijkheid. Als je nog nooit iets hebt opgelost in je leven, maar vooral dingen voor lief hebt genomen, niet echt voor jezelf bent opgekomen, dan moet je veel leren in een heel korte tijd.

Hoe meer energie, hoe groter je overlevingskansen. Dus lichamelijke stress ontladen is het eerste dat we moeten doen. Stressrelease!

Als stress situaties langdurig zijn en de stress wordt alleen maar meer in plaats van minder, dan zullen deze storingen zich dieper nestelen in je lichaam. Je lichaam zegt dan in feite: "doe iets, stap uit je stress situatie". Dit is vaak niet eenvoudig, maar misschien wordt het tijd om het eens allemaal anders te gaan doen.

Als we doorgaan met hetgeen we doen, blijven we ontvangen wat we altijd hebben ontvangen. Einstein zei het heel mooi: Je bent GEK als je denkt dat als je hetzelfde blijft doen dat je dan een andere uitkomst krijgt."

Door naar jezelf te kijken, kom je erachter wat er allemaal aan stress en spanningen speelt op de achtergrond. Als je deze oorzaken oplost, krijg je meer energie en ben je beter in staat jezelf te genezen. Deze weg kan altijd samen met de reguliere geneeskunde worden gevolgd, omdat ze niet ingrijpt op de kennis/ervaring van de arts. Door het verminderen van de stress kan het lichaam weer beter functioneren en herstellen.

Het verband tussen stress en kanker is reeds vaak gelegd. De arts kan alleen helpen je lichaam te herstellen, de stress zul je zelf moeten oplossen.

Stress is doodsoorzaak nummer 1, maar de oorzaak van de stress is een traumatische ervaring geweest.

Het gnosis kompas van genezing