Ervaringen

Ervaringen van anderen met Gnosis Therapie

Van Frank heb ik begrepen dat je als mens zoekt en uiteindelijk vind je DAT wat je zoekt. Ik zit in een lange zoektocht naar mezelf en mijn doel in het leven. In mijn zoektocht ben ik onlangs op de website van Frank terecht gekomen. Meteen een afspraak gemaakt. Het was een lange reis daarheen en ik dacht "waar kom ik terecht en ik hoop niet dat het eng is?". Het eerste gevoel was goed, een vrolijk mens. Mijn eerste consult was meer dan bijzondere ervaring. Ik wist niet wat ik meemaakte. Een ervaring om nooit te vergeten en een enorme energetische koord doorbroken en weggegeven. Met een erg blij gevoel en veel energie ging ik weer huiswaarts. Ik weet nu zeker dat ik DAT heb gevonden wat ik zoek. Ik noem het DAT omdat ik er nog geen naam voor heb. En beschrijven wat ik heb ervaren is nog even moeilijk in woorden uit te drukken, maar ik wil weer mezelf zijn en trots op mezelf zijn, geen angst, geen ballast en geen verdriet. Ik ga dóór en Frank, dank je wel.
Het is alweer een paar maanden geleden dat ik 'toevallig' naast Frank zat tijdens de zwemles van mijn dochter en zijn zoon. We raakten aan de praat over werk en privé en daar bleken we nogal wat raakvlakken te hebben. Frank vertelde me over zijn praktijk in Den Bosch, ik vertelde hem over mijn ouder- en kind praktijk Spelen is leren in Rosmalen. Gaandeweg heb ik Frank leren kennen als een bijzonder integere collega met een warm hart voor anderen.Toen ik zelf in de knoop kwam door mijn echtscheiding en de regeling rondom de kinderen, heeft Frank mij laten inzien dat respect altijd de verbindende factor is. Door zijn manier van werken kon ik dat niet alleen begrijpen, maar ook voelen. Door die ervaring heb ik goede afspraken kunnen maken met de vader van mijn kinderen, zonder dat af te hoeven dwingen. Hierdoor is de relatie wezenlijk veranderd; meer gebaseerd op wederzijds respect. Fijn om te zien dat we daar, alweer zo'n drie maanden verder, nog steeds impact van kunnen voelen.
Tot nu toe heeft het al heerlijk gesmaakt, met hier en daar een taaie noot. Maar jouw aanpak is zoveel gezonder, verwerken van pijn en trauma’s langs jouw weg, is alsof ik met een kano geluidloos door het water glijdt. Hier en daar wat bijsturen...Spierpijn krijg je er wel van, maar dat gaat elke keer weer over. In vergelijking daarmee zijn de meeste therapieën pijnlijke rotsbeklimmingen met lawinegevaar, waarbij je schaafwonden oploopt, af en toe een stukje valt en vooral nooit naar beneden mag kijken! Voor mij mag mijn volgende trigger alweer komen; ‘t vertrouwen is er. Deze kwam ik onlangs tegen, belangrijk omdat elke cliënt uiteindelijk en alleen maar op zoek is naar liefde: “Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.”  ~Rumi
Bij jouw kan ik tenminste uithuilen, dat mag ik nergens. Al helemaal niet bij de psycholoog of psychiater
Je geeft net zo makkelijk een draai om mijn oren als een compliment omdat ik eerlijk ben en er ga staan. Jij bent tenminste eerlijk. “Dit doe ik alleen als het echt niet anders kan, sommige mensen hebben het gewoon nodig dat ze bij de les worden gehouden. Dat verstand is gewoon te slim"
Ik gebruik je technieken nog steeds, blijft fascinerend hoe doeltreffend het werkt. Bedankt dat je me dit hebt bijgebracht! ("een jaar geleden heb ik hem dit geleerd en nu krijg ik dit te lezen.”) Het eenvoudigste en beste antwoord krijg je toch als je even belt.