Ontgiften

Ontgiften van medicijnen of drugs

Drugs en medicatie

Behandeling

Ik behandel mensen voor uiteenlopende vergiftingen. Samen gaan we op zoek naar waar de vergifting zit en en lopen dan het proces door om je lichaam te ontgiften. Je kan gaan zweten, rood worden. Sommige van ons krijgen een korte tijd hartkloppingen. In een enkel geval voelen mensen een soort pompreactie van de organen. Het gif dat opgeslagen was in je organen en niet via de huid kon worden afgevoerd, stroomt weg via de urine. Ik gebruik geen hulpmiddelen of medicijnen om te ontgiften. Je bestrijdt namelijk geen gif met een ander gif. Je zal verbaasd staan over de reactie van je lichaam. Je voelt meer energie en je bent je ineens bewust van je situatie voor het ontgiften. Velen van ons hebben al een detox gedaan maar vaak het heeft niet geholpen. Maar als je dan deze manier volgt komt er meteen een flinke reactie op gang.

Ervaringen met ontgiften bij cliënten

Bij het ontgiften van narcose: Je voelt je meteen in een verhoogde staat van paraatheid. Er is iets veranderd nadat het gif is losgemaakt. Deze fase neemt gemiddeld 10-30 minuten in beslag. Daarna zakt gevoel van verhoogde staat van paraatheid en begint de tweede fase langzaam te starten. Afhankelijk van de conditie van je lichaam, zullen de gifstoffen afgevoerd gaan worden. Bij een narcose zien we dat mensen na een paar uur ineens in een diepe slaap vallen. Dat is niet verwonderlijk, de reststoffen komen nu in je bloed terecht. Je nieren en longen voeren deze stoffen af. De volgende dag ben je ineens veel fitter dan voorheen.

Bij het ontgiften van drugs en medicatie: dit zijn stoffen die je hele wezen lam leggen. In de eerste fase voel je een verhoogde staat van paraatheid. De tweede fase krijg je vaak heftige hartkloppingen en ga je zweten. Dit neemt enkele (gemiddeld 1-3) uren in beslag. Dit kan heel eng aanvoelen, maar omdat het zo direct op de sessie volgt en je voorbereid bent op de bijkomende klachten, kan je het rustig laten gebeuren. Daarna word je erg moe en ga je slapen. Als je heel veel drugs hebt gebruikt kan je zelfs een half uur in diepe slaap vallen. De volgende dag ben je veel frisser en wakkerder. Pas dan besef je dat je lichaam en je geest een wonder zijn. Ontgiften op deze manier is heel gemakkelijk. En je energie neemt er flink toe. Dit is geen placebo-effect.

Bij het ontgiften van pesticiden: van stoffen die het zenuwstelsel aantasten is bekend dat de reactie langzaam aanzwelt. Nadat je tijdens de sessie het ontgiftingsproces bent gestart, zie je in het begin een kleine rode vlek ergens op je lichaam die langzaam uitbreidt over je hele lichaam. De urine voert de stoffen af gedurende vele dagen.

De kracht van je psyche over het lichaam is totaal onderschat.

Laten we je kracht weer gebruiken om jou beter te maken in plaats rond te dolen op zoek naar weer een middel. Mind over matter? Het is echt zo.

Als je eenmaal aan het ontgiften gaat, dan krijg je stinkende urine/ontlasting en soms ook stinkend zweet.

Trauma en stress ontladen op de snelste manier paperback

Paperback Stress Release, de Snelste manier.

Gemakkelijk en snel te leren en toe te passen.

Veel zinvolle informatie.

Duidelijke uitleg met foto's en illustraties.

Voor iedereen fysiek toepasbaar.

Het boek Stress Release, de snelste manier.

Daarnaast gaan we de stress die je lichaam heeft vastgehouden ontladen op zes niveaus:

1. Lichamelijk. Je gaat trillen. Net zoals een dier dat doet nadat het is ontsnapt aan een aanval van een roofdier.

2. Geestelijk. Je krijgt les in hoe trauma’s, ziekte en genezing werken.

3. Psychisch. Je gaat elke angst omzetten in boosheid en later in verdriet.

4. Spiritueel. Je gaat begrip, inzicht en wijsheid aanbrengen in je leven.

5. Somatisch. Je gaat de spanning in je zenuwen er zelf eruit halen en daarna herstel je op eigen kracht.

6. Actie. Je gaat je leven anders inrichten. Als je niet anders gaat leven dan je voorheen deed, dan blijf je ziek.