Reguliere geneeskunde

Reguliere geneeskunde

Symptoom opgelost, patiënt genezen

Een goed voorbeeld daarvan vind ik acupunctuur. Als een mug je steekt reageert je huid al geïrriteerd. Wat gebeurt er als twintig muggen je steken? Nog meer irritatie. Je lichaam reageert door terug te gaan vechten tegen de aanvaller. Maar er is niets meer om aan te vallen. Het gevolg is dat je lichaam langdurig blijft zoeken naar een mogelijk gevaar. Er is dan geen tijd meer om moe te worden of te zijn. Je hebt je lichaam en geest even een duw gegeven om weer harder te gaan werken. Dat werkt goed op de korte termijn. Maar wat zijn de gevolgen op de lange termijn? Langdurig opgebouwde stress zorgt voor chronische klachten op lichamelijk en psychisch vlak.

Trauma en stress ontladen op de snelste manier paperback

Paperback Stress Release, de Snelste manier.

Gemakkelijk en snel te leren en toe te passen.

Veel zinvolle informatie.

Duidelijke uitleg met foto's en illustraties.

Voor iedereen fysiek toepasbaar.

Het boek Stress Release, de snelste manier.

Komt het door een bacterie?

In de reguliere geneeskunde wordt penicilline/antibiotica ingezet om bacteriën te bestrijden. Penicilline is een schimmel en helpt alleen tegen bacteriën, niet tegen virussen.

De penicilline doet maar één ding: heel hard aan de noodrem trekken. Een schimmel in je darmen is echt een noodstop voor je lichaam. Niets is gevaarlijker dan een schimmel in je darmen. Het is de plek waar alle energie uit de voeding wordt opgenomen. Als je darmen worden aangetast ben je snel dood.

Het lichaam ziet een heel gevaarlijke (dode) schimmel in de darmen. Het lichaam legt acuut alle processen stil en gaat de schimmel opruimen. Als de schimmel van de penicilline uiteindelijk is opgeruimd, krijg je vaak de ontsteking die je had niet terug. Dat komt omdat je meestal weer terugvalt in je oude conflict. Los je het conflict op een later moment op dan krijg je weer een zelfde soort ontsteking.

Bij iepen wordt hetzelfde systeem toegepast, kijk maar hoe de iepenziekte wordt behandeld:
Uit Wikipedia: Link:

De ziekte kan ook bestreden worden door de bomen preventief te enten. Het gaat dan om een verticilliumschimmel die ingespoten wordt in de bomen. Dit veroorzaakt een afweerreactie. Maar deze methode is tamelijk prijzig en moet elk jaar herhaald worden. Daarom wordt deze alleen toegepast bij monumentale bomen.

Om de iep te helpen injecteren we een schimmel in zijn wortels. Het gevolg is dat de iep het kevertje die hem aantast niet meer gaat bestrijden. Het symptoom is opgelost maar de iep staat er wel verlept bij.

Voel jij je ook slap na een penicillinekuur?

Een virusinfectie?

Wist je dat een virus helemaal niet leeft. Het is maar zeer de vraag of dat een virus dan ook besmettelijk kan zijn. Misschien zijn de virussen wel helemaal niet de boosdoeners maar is het een vergiftiging. Voedselvergiftiging was vroeger heel gewoon.

Er zijn miljarden virussen in de wereld. Dan zijn er ook miljoenen dodelijke virussen. Hoe komt het dan dat we het nog steeds overleven? Verspreiding kan geen probleem meer zijn. We vliegen de hele wereld over, we ontmoeten elkaar op vliegvelden elke dag met miljoenen tegelijk. Altijd als er een griep is, dan heeft slechts maximaal 5% van de mensen de verschijnselen. Is het wel het “virus” of is er iets anders aan de hand.

Ik gebruik al sinds mijn 16e geen penicilline meer. Ik heb wel eens een grieperig gevoel maar altijd nadat ik stress heb losgelaten. Als ik me helemaal ontspan dan voel ik de stress zitten en die los ik dan op. Zo ben ik hooguit een uurtje een beetje moe of grieperig. Van een virus heb ik al jaren geen last meer gehad. Terwijl er in mijn praktijk regelmatig verkouden mensen zijn.

Stress is een ziekteveroorzaker

Heb je een “onbegrepen” ziekte, dan is er zeker een stressfactor die je ziek maakt. De stressfactor kunnen we snel vinden en ook oplossen. Soms zit het heel diep in je systeem, dan heb je echt maanden tot een jaar nodig om het eruit te halen. De genezing van de klachten volgt uiteindelijk vanzelf.