Tarief

Tarief

Gnosis therapie is aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten en de Geschillen commissie GAT.

Individuele consulten en therapie worden gegeven bij u op locatie of in de praktijk te 's-Hertogenbosch.

Een eerste consult vraagt 2 uur. Het is belangrijk dat u goed beseft hoe het werkt en wat u kan verwachten. Hierin leert u meteen hoe het werkt en lost u meteen één of meerdere thema's op. Een eerste consult kost  € 200,- (Incl BTW). Er wordt dan een inventarisatie gemaakt van uw fysieke - emotionele en mentale gesteldheid en u leert de eerste beginselen van het werk volgens de Gnosis therapie. Consulten zijn altijd op afspraak. Betaling na consult á contant of op rekening.

Uurtarief per 1 januari Tarief verhoging 2022:

Particulieren: Euro 100,- Incl. BTW (21%) aftrekbaar onder coaching voor belasting.

Zakelijk: Euro 120,- Incl BTW (21%) aftrekbaar onder coaching voor bedrijf, eventueel kan hiervan afgeweken worden.

Reiskosten: Euro 0,19 per km plus Euro 35,- per uur reistijd.

Wij werken zonder vergoeding van een zorgverzekeraar.

Onvergoede zorg

Als je snel bij een ervaren therapeut op gesprek wilt, dan kies je voor Gnosis Therapie. Bij ons geen tijdverslindende bureaucratie en wachttijden, we besteden onze tijd liever aan kwalitieve uitstekende zorg en garanderen daarbij uw privacy. De vergoeding vanuit de basis-GGZ is nog slechts zeer beperkt en veel klachten/problemen zijn uitgesloten van vergoeding, zoals overspannenheid/burn-out en relatieproblemen. Een bijkomend voordeel is dat u bij onverzekerde zorg uw eigen risico niet hoeft aan te spreken.

De Voordelen van niet vergoede zorg

Er zijn verschillende redenen om geen gebruik te maken van een vergoeding:


Voor bedrijven en ZZP’ers die hulp zoeken bij hun probleem.

Voor bedrijven en ZZP'ers is het belangrijk om te weten dat de kosten opgevoerd kunnen worden als coaching en dus als bedrijfskosten. Het tarief voor ZZP'ers kan in onderling overleg vastgesteld worden.