Gnosis Therapeuten

Gnosis Therapeuten

Frank Godschalk

Frank Godschalk, therapeut voor psychische klachten.

Ik ben Frank Godschalk. Mijn achtergrond is HTS Technische Natuurkunde en de afgelopen jaren heb ik dankzij diepgaand onderzoek een zeer duidelijke visie over de mens en zijn ziekte's verkregen. Een lange zoektocht door allerlei disciplines heeft er uiteindelijk toe geleid dat er een opleiding is gevormd tot Gnostisch Therapeut. Mijn aanpak is gebaseerd op een theoretische ondergrond en daarnaast veel consult ervaring. De aanpak van gezondheidsklachten of psychische klachten bevat veel oefeningen zodat de theorie ook verinnerlijkt wordt.

Opleidingen: HTS - Technische Natuurkunde (1989 afgestudeerd in Eindhoven)

Germaanse geneeskunde (2012-2014). Dit is de medische basiskennis die ik nodig had om te begrijpen waarom de Gnosis Therapie werkt. In essentie werkt de therapie in de omgekeerde volgorde van andere bestaande methoden van therapie. We hebben eerst gekeken naar hoe therapievormen werken en zijn tot de conclusie gekomen dat die vormen tegen de natuur in werken. Dit is in feite de oorzaak van de explosie aan psychische en lichamelijke ziekten.

Opzetten van de Gnosis therapie als systeem om lichamelijke en geestelijke klachten op te lossen en het maken van een fundament zodat er een koppeling ontstaat tussen: natuurkundige, spirituele, psychische en medische kennis. (2008-heden).

Inmiddels is duidelijk geworden dat de technieken een onderdeel zijn van een veel omvattender systeem en we hebben de ingang naar de hersenen nu ook gevonden. De therapie wordt omgezet naar een operating systeem. Onze hersenen zijn een besturingssysteem dat ik Operix heb gedoopt. Operation X, ons doel het bevrijden van de hersenen uit zijn gevangenschap van de evolutie die ons vaak helpt maar evenzovaak in ernstige problemen brengt omdat de oude hersenen werken volgens lagere levensvormen. Levensvormen als vis en amfibie zitten nog in onze hersenen verstopt en onder de "juiste" omstandigheden nemen ze de controle over van onze bewuste mens hersenen en dan doen we "rare" dingen. Waar vervolgens dus geen medicatie kan genezen want je kan de natuur niet onderdrukken met een middel. Wat we nu hebben ontdekt is dat het met de Operix methode wel gaat. Je kan het menselijk brein, het hogere brein, laten kijken naar het primitieve brein en dan de regie terug pakken. Waarna de klacht dus ook verdwijnt.